Rabu, 25 Julai 2012

Karnival Sukan Kerja Raya 2012

Baru nak citer pasal Sukan Kerja Raya ni ek....Karnival ni berlangsung dari 11.7 hingga 14 Julai 2012 yang lepas di Kuala Terengganu dan stay kat Kuala Ganu hingga 15hb.Tahun ni alhamdulilah kiter terpilih untuk join sukan ni dalam game boling padang.Sukan ni disertai oleh semua syarikat konsesi lebuhraya yang ade di Malaysia ni taw...satu Malaysia gi tuh...ade lebeh kurang satu ribu lebih atlet yang menyertainya (cewah......perasan atlet kejap....huahuahua...) pepagi lagi dah kuar umah...anak anak pun blom bngun tido lagi waktu tuh.....pertama kali meninggalkan anak anak dalam tempoh yang agak lame juga la tuh...sedih juga rasanya sbab kena tinggalkan dorang ngan babanya....(tp...dlm hati ade gak rase besh.....sesambil dapat berjln tanpa hiruk pikuk anak anak....huahuahua...jahat la plak..baba jgn mara aaaaaaa) Bertolak meninggalkan bumi Slangor dalam lebeh kurang jam 10.30 pagi....dan selamat sampai pula di bumi Kuala Ganu dlam lebeh kurang jam 3.30 petang.Jom layan pitca nak.....

Mase ni ngah nak buat check in utk bilik memasing....satu bilik dua org....Kami stay kat Primula Beach Hotel Kuala Terengganu...


 Ni la bilik kiter....(mase nak check out siap main lompat lompat lagi ats katil ngan room mate...lagakss bebudak jap....tp mmg besh dapat main lompat lompat atas katil...kalo nak buat kat katil umah...abessshhhh patah lorrrrr.......hehehe...)


Bilik kiter menghadap pantai....mmg besh....view nyer cantik....

 Berkumpul di lobi hotel sebelum bertolak ke stadium untuk upacara perasmian di sebelah malam nyer...
(penat x ilang lagie dah kena bersiap utk ke stadium.....uuuhhhh....)


 Berkumpul sebelum menaiki bas dan mendengar taklimat...
 
Dalam bas nak bergerak ke stadium.....

Skrip.."oooooo...ye ker.....???" muncung gi tuh...Sempat jugak lagi tuh bergosip.....hehehehe

 Perasmian dilakukan di Kompleks Sukan Tengku Muhammad Ismail.

kiter kena jadi gigirl yang bawa kayu tuh...hua hua hua...
 


Ade 3 wakil dari Prolintas (AKLEH, GCE & LKSA)

Nanti next en3 cont. plak la ek....x lupe kredit gambar pada Puan Yusni & M.Uzair...(tq ek...pitca korang mmg besh..)

2 ulasan:

PinkUmmi berkata...

meriahnya :)

Ummi Iman berkata...

Dr siang ke malam. Mesti penat ;)