Jumaat, 27 Julai 2012

Akhir sudah....

ok...dah masuk n3 yg terakhir utk Sukan Kerjaraya 2012 nih.....Oleh kerana kami dah abish game..maka tugas kami masih ade lagi....beri sokongan pula pada team yang masih lagi bertanding...antara yg sempat kite pergi tonton game badminton dan ping pong....sebab lokasi utk kedua dua game ni x sama...maka kami kejap ke sana kejap pula ke sinun....tp ok jugak laaaa...sbab dapat jejalan kat Kuala Ganu tuh kan.....bukan selalu dapat gi sane.......hehehhehe......utk acara yang teakhir pada malam 13hb tuh adalah acara makan malam untuk semua atlet bagi semua konsesi yang terlibat.....lokasi nyer di Pusat Islam berhampiran dengan Masjid Kristal....(rasenyer laaaaaa...jika silap harap di ampunnnn....rasanya betol....hehehhe....) Makanannyer bole laaaaa utk kite yg mmg tgah laporrrr sgt waktu tuh..... Pengalaman dapat join dalam Sukan Kerjaraya utk tahun nie memang beshhhh...sbab ini kali pertama dapat join.....dapat jumpe ngan ramai orang...ye la kann...selama nie asik dok kat opis jerrrrkk...teman teman dari konsesi yang lain pun x berapa kenal...jadi bile dah join event yg macam nie dapat la memupuk semangat ukhuwah dan saling mengenali antara satu sama lain....(cewahhhhh.....) InsyaAllah jika ade rezeki utk 2 thn yg akan dtg nak pegi lagieeeee......bole ekkkk....
Breakfast kat hotel......



 Lepas bfast lepak kat kolam......syiokkk....pas tu tghr kite org terjun kolam plak...hua hua hua
 

Sedang bersiap nak ke majlis makan malam.....

 Antara persembahan yang ada waktu mkn mlm tuh...



Yang ni semasa majlis penutup di rasmikan oleh Yb Dato' Seri Shaziman Abu Mansor (Menteri Kerjaraya)


Sempat gak candid....

 Selepas majlis penutup....ni antara ahli dalam team boling padang taw...hehehehe yg berkaca mata pegang jaket tuh kapten kami.....garang tuh....tp sporting.....

Ni plak dah packing baju nak balik pulokkk.....swonok...x sabar nak balik jumpe yg tersayang semua....

Itulah sedikit sebanyak al kisah nyerrrr.......bole di jadikan kenangan yang manis juga laaaaa.....tp....ade jugak sedihnyerrr....x mo la cite kan...yg sedih sendiri simpan sudahhhhhh.....terima kasih pada rakan rakan yang banyak membantu semasa kiter kat sane terutamanya team boling padang..al maklum la kan pertama kali join maka bnyak soklan yg kiter tanyer kat depa semua....mekasih juga pada teman sebilik kiter Azlina Yusoff.....mekaseh mekna...kredit pitca pada Pn.Yusni, M. Uzair dan Safuan....

3 ulasan:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil berkata...

wahh cantiknya hotel nie...

sHIdA berkata...

bole ler bawa family ke c ni jika turun Ganu....hehehehe...

Ummi Iman berkata...

Cantik hotelnya. Poolnya menarik